tiistai 2. marraskuuta 2010

Uusi hankinta

Käväisin eilen kukkakaupassa ihailemassa kaikkia niitä myynnissä olevia upeita kasveja. Kiertelin aikani siellä katsellen, kunnes satuin huomaamaan muutamia yksilöitä peikonlehtiä, jotka olivat vähän pienempikokoisia (siis aika nuoria yksilöitä). Kysäisin hintaa ja ilmeni että ne maksoivat alle 13€. Pakkohan yksi sellainen sitten oli ottaa! Siellä olisi ollut sellaisia isompia peikonlehtiä, mutta niillä taas oli hintaa yli 30€ ja ilman autoa sellaista olisi ollut mahdotonta kuljettaa asunolleni.

Olin onneksi lähtenyt kaupungille bussilla, joten sain tämän yksilön aika vaivattomasti vietyä mukanani. Tosin käsi meinasi väsähtää kasvin kantamisesta. Nimittäin vaikka paketti ei painanutkaan mitenkään älyttömän paljoa, kuitenkin pitkäaikainen kantaminen teki tehtävänsä... Noh, paljon hauskempaa olisi varmasti ollut jos olisin ollut pyörällä liikenteessä.

Noh, nyt olen siis peikonlehden onnellinen omistaja :D. Toivottavasti saan tämän yksilön viihtymään... ettei käy kuten rönsyliljalle, joka on nyt vähän huonossa kunnossa (en tiedä onko liikakastelu syynä siihen).


Pitää käydä jostain liikkeestä ostamassa tukikeppejä tuolle peikonlehdelleni, ettei se ala aivan kieroon kasvamaan. Ja nyt tästä alan kaivelemaan netistä peikonlehden hoito-ohjeita. Tai sitten sellaisia ohjeita missä kerrotaan miten ET tapa peikonlehteäsi ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti