tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kesän odotusta

Huh huh, edellisestä kirjoituskerrasta onkin jonkin aikaa. Ehkäpä olisi hyvä tännekin vähän päivitelä jotain...

Noh, chilirintamalla kuuluu nyt suhteellisen hyvää, siemenet itivät suurimmalta osin ja nyt on 4 taimea kasvamassa. Jostain syystä Aji Cristal ja toinen Lemondropin siemenistä eivät koskaan itäneet. Kasvamaan siis lähtivät 2 Cobinchoa, 1 Lemon Drop ja 1 Bolivian Rainbow.

Jostain syystä toinen Locatoista otti ja kuoli. Veikkaisin että juurissa olisi ollut jonkinsortin ongelmaa, sellainen oli lähtö kasvilla. No mutta otin kuitenkin varuilta hengissä olevasta Locatosta varsipistokkaita juurtumaan 3 kappaletta. Kaksi niistä otti ja kuoli, mutta yksi on nyt viimeinkin kasvattanut juuret itselleen! Pistokkaan juurtuminen on aina iloinen tapahtuma :).



Muutenkin on kasvirintamalla tapahtunut muutoksia. Ja näyttää tulevan, olen tässä seurannyt huolestuneena tuoksitraakkipuun kuntoa. Taitaa kitua liian pienessä ruukussa...
Iloinen yllätys oli Limoviikuna joka ei sitten kokonaan kuollutkaan, vaikka se siltä alkoi pahasti näyttämään. Kolmesta versosta on yksi ainakin hengissä. Nähtävästi se pitää kuitenkin siirtää vähän valoisanpaan paikkaan talven ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti