lauantai 4. syyskuuta 2010

Rönsylilja (Chlorophytum Comosum ocean)

Perjantaina oli helkkarin tuulinen päivä ja meikäläisen oli tietysti pakko päästä kaupungille ostamaan pienestä käsityöliikkeestä lankaa virkkaukseen. Samalla reissulla päätin paeta jäätävää tuulta lyhyen matkan päässä olleeseen kukkakauppaan...

Kiertelin siellä kaikessa rauhassa ja ihailin kaikkia niitä upeita kasveja joita siellä oli. Erityisen houkuttelievia olivat Peikonlehdet, harmi vain että olivat aika hintavia (ja harmi että olin pyörällä liikenteessä ;D). Siellä oli myös ERITTÄIN komeita ja isokokoisia Apache-chilipuskia, jotka olivat kirjaimellisesti täynnä palkoja. Sen kokoisia chilipuskia ei taida kovin monessa paikassa olla myynnissä. Tosin niillä myös oli hintaakin yli 20€, eli aika arvokkaita.

Kasvien seassa samoillessani, ajattelin että voisin katsella jotain rehua joka pärjäisi vähemmällä valolla ja olisi helppohoitoinen. Jossain vaiheessa (tässä vaiheessa kirjoittaja huomaa kirjoittaneensa otsikoksi 'kirjovehka') satuin rönsyliljan kohdalle, ja huomasen sen olevan aika lailla juuri sitä mitä olinkin etsinyt. Ja sille olisikin sopivasti paikka kirjahyllyn päällä.

Ostin sitten kasvin suojaruukkuineen liikkeestä. Voin sanoa että siellä sai hyvää palvelua ja jäi sellainen fiilis, että käyn vielä jokin toinenkin kerta siellä rehuja ostamassa :)




Hahaa! Ilmeisesti pitää tuokin paikka siivota seuraavalla kerralla huolellisesti. On muutamia limoviikunan lehtiä jäänyt sinne asumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti