keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Lisää rehuja

Kauppareissut alkaa olemaan jo vaarallista puuhaa... mukaan alkaa tarttumaan ties minkälaista kukkaa ja rehua :D. No sentään ei ollut minkäänlaista houkutusta ostaa niitä koristechilejä joita myytiin myös kukkahyllyssä.

Noh, kuten aloituksesta saattaa arvata ostin nyt sitten sen marraskaktuksen jossa oli valkoiset nuput. Ja kukat eivät sitten olleetkaan valkoisia kuten olin olettanut... Ne ovatkin kaksivärisiä, valkoista ja vaaleanpunaista. Ja vaikka en olekaan vaaleanpunaisen ystävä, niin tämän kasvin kukissa sitä on kyllä sopivasti.
Nyt voinen kukkien perusteella sanoa tämän olevan marraskaktus, joten nyt se sitten saa olla marraskaktus (kunnes joku viisaampi tulee toisin sanomaan ja hyvien todisteiden kanssa). Oletan että tuo toinenkin sale-yksilö on myös marraskaktus.

Niin, se punakukkainen on alkanut availemaan yhtä nuppuaan. Ei siis mene enää hirveän kauaa kun se on kokonaan auki. Ja eikä se ole vielä pudottanut yhtään nuppuakaan :D. Eli hyvin menee toistaiseksi.

Molemmat ovat niin upeita yksilöitä, että niiden paikka saa nyt olla tässä tietokonepöydällä meikäläisen vieressä. Saa ihailla niitä netissä surffailun ohessa.

Kyllä kasvit vain on ihania!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti