perjantai 27. elokuuta 2010

PI-355814 (C. baccatum)

Tämä kyseinen veijari näyttäisi tehneen tänä vuonna vain yhden palon. Kukkia se kyllä onnistui tekemään muutaman, mutta sato vain jäi jotenkin olemattomaksi.
Noh, olen kyllä vain kerran aikasemmin saanut maistaa tuon puskan antia, mutta minkäänlaista tarkkaa mielikuvaa mausta ei ole. Muistan vain että se oli ihan hyvä. Tulisuudeltaan tämä ei taida olla kuitenkaan kovinta kastia.

Puska itsessään on pysynyt visusti kitukasvuisena. Tosin muutaman pitkän ja hontelon oksan se onnistuu kasvattamaan. Sitten ne kivasti kiemurtelevat muiden puskien seassa ja tuloksena on mukavaa laatuaikaa syksyllä sadonkorjuun jälkeen kasveja leikellessä.



Kun tuo ainokainen on tuosta lopullisesti vaihtanut väriä, niin leikkaan heti puskan lyhyemmäksi ja alan suunnittelemaan chilien järjestyksen vaihtamista ikkunalaudalla. Tarkoituksena olisi siirtää Starfish keittiöön majailemaan toisen tähtifisun seuraksi. Sitten saisin enemmän tilaa tuolle PI-355814:lle.

Waah! Alkaa hiljalleen ikkunatila loppumaan täältä. Ja olisi tuossa noita taimiakin joille pitäisi jostain raivata lisää tilaa... Mutta kun ei millään raaskisi luopua noista vanhoista puskista. Ovat useamman vuoden vanhoja ja yhdessä ollaan elelty. Monet ilot ja surut ollaan nähty, parit ötökkäinvaasiotkin.
Noh... ehkäpä toisen Starfishin voisi luovuttaa jollekin, hyvään kotiin. Mitäpä meikäläinen kahdella sellaisella tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti